tisdag 1 december 2015

Wrap med tikka masala-färs

Wrap med tikka masala-färs


Lättlagade och riktigt goda wraps som passar perfekt att ta med på utflykten eller istället för tacos då det vankas fredagsmys hemma. Godast varma men fungerar även jättebra att ätas kalla.


Ingredienser 4 wraps

4 st tortilliabröd

400 gram kyckling eller hönsfärs

1 påse tikka masala kryddmix

1/2 dl grädde

1/2 dl lätt crème fraiche

1 påse blandad sallad 150 gram

2 tomater alt 8 körsbärstomater

1/4 gurka

2 dl cashewnötter

1 dl russin

Mango chutney

Smör eller margarin till stekning


Hacka alla grönsakerna.
Smält smöret i en stekpanna och lägg i färsen. Stek tills färsen förlorat sin rödrosa färg och blivit lätt ljusbrun/beige. Häll i kryddmixen och blanda om. Tillsätt sedan crème fraiche och grädde, rör om och låt puttra någon minut.

Fördela grönsaker, färs, nötter och russin på de fyra tortilliabröden. Lägg även på mango chutney om så önskas. Vik ihop wrapsen och servera. Linda in i smörpapper eller aluminiumfolie som wrapsen ska tas med.



1 kommentar:

  1. Låter gott, måste prova! Perfekt om man behöver matsäck någon dag.

    SvaraRadera